måndag 2 juli 2007

P&L-sammanfattning









Näst sista natten på backstageområdet var hård men höjdpunkten var definitivt när jag fick småsnacka med Ebbas gamle basist Fjodor (som drack te) som gick hem och la sig redan vid 02.00. Han var väldigt trevlig och precis så "normal" som jag föreställt mig.
Signeringarna/meet'n'greets med Miss Li, Kristian Anttila, Mando Diao, Timo Räisänen och Sugarplum Fairy var alla mysiga, kärleken som folk visar artisterna när de träffar dem är otrolig att ta del av.
På Groovescenen i klubben Bolanche gjorde "våra" tre band riktigt bra ifrån sig; Loving Chokes visade att de lätt skulle kunna bli nästa stora poprockband på radion medan Äkta Kärlek skaffade sig många nya vänner med sin supersvängiga och snygga reggaehybrid. Scenkläderna var grymma och hur bandet orkade genomföra en sån scenshow på bara ett par timmars sömn är ofattbart. Golden Kanine avslutade med att lyfta in blåssektion i den lilla klubben – super!
Såg även en stor del av Stooges-spelningen som aldrig lyfte. Men inte pga av att Iggy softade. Nej, herr Osterberg gav järnet som vanligt, gubbmusikerna bredvid honom saknade dock klös och stake vilket gjorde spelningen lite lam.
Allt som allt så var festivalen en succé, vi hoppas kunna återkomma även nästa år med ännu större kraft.

Inga kommentarer: