lördag 25 oktober 2008

Amsterdam Dance Event, fredag på Flex Club

På mysiga (och lätt klaustrofobiska) Flex Club var definitivt huvudnumret Shinedoe – førvänta er en intervju i ett framtida nummer av Groove.

Men først spelade liveakten Kabale und Liebe. Hela kvällen gick i minimal-technons tecken, men K&L var kanske lite mer åt maximal-hållet. Definitivt packat på dansgolvet.

Därefter kørde Shinedoe och 2000 and One sitt førsta set. Fett tryck med vissa inslag av tribal house i den allmänna minimalismen. Om møjligt ännu mer packat på dansgolvet.

Därefter kørde District One & Anton Pieete (om jag inte missførstått något) ett svettigt liveset med härligt byggande bitar som fick tjejerna på dansgolvet att slänga händerna i luften. I Flex Clubs stora rum är før øvrigt bästa stället att dansa på tre meter framfør mitten av baren, där det kommer en skøn bris från två stora fläktar – det tenderar att bli väldigt varmt vid scenen på andra sidan lokalen.

Något førvånad har jag før øvrigt upptäckt att øronproppar med snøre mellan är en bra conversation starter här i Amsterdam. Øronproppar är inte så vanliga här, och sorten med snøre mellan tycks helt okänd.

Inga kommentarer: